Η φωνή της Δυτικής Μακεδονίας ακούστηκε χθες δυνατά στο Πανδυτικομακεδονικό συλλαλητήριο για την απολιγνιτοποίηση. Μια φωνή αγωνίας, αλλά και αποφασιστικότητας. Μια φωνή που εκφράζει χιλιάδες ανθρώπους οι οποίοι δεν ζητούν τίποτα περισσότερο από αυτό που δικαιούνται: να μπορούν να ζουν, να εργάζονται και να δημιουργούν στον τόπο τους.
Ο τόπος μας δεν αντέχει άλλες καθυστερήσεις, άλλες υποσχέσεις και άλλες χαμένες ευκαιρίες. Χρειάζεται αποφάσεις που θα φέρουν αποτέλεσμα στην πραγματική οικονομία, στην απασχόληση και στην καθημερινότητα των ανθρώπων μας.
Η μετάβαση δεν μπορεί να μετριέται μόνο με δείκτες και χρονοδιαγράμματα. Η επιτυχία της θα κριθεί από ένα και μόνο ερώτημα: θα μπορούν οι νέοι να μείνουν και να δημιουργήσουν εδώ;
Ως Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, αλλά πάνω απ’ όλα ως άνθρωπος αυτού του τόπου, θα συνεχίσω να διεκδικώ μαζί με όλους τους Δήμους της Περιφέρειάς μας ουσιαστικές λύσεις, πραγματικές επενδύσεις και ένα σχέδιο που θα δίνει στη Δυτική Μακεδονία τη θέση που της αξίζει.
Γιατί ο τόπος μας έχει ήδη προσφέρει τα μέγιστα στην Ελλάδα.
Τώρα είναι η στιγμή η Ελλάδα να αποδείξει έμπρακτα ότι δεν αφήνει τη Δυτική Μακεδονία πίσω.
Πάνος Κεπαπτσόγλου

Πάνος Κεπαπτσόγλου: “Τώρα είναι η στιγμή η Ελλάδα να αποδείξει έμπρακτα ότι δεν αφήνει τη Δυτική Μακεδονία πίσω”
Δεν υπάρχουν Σχόλια