ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ
  • Αρχική
  • Καστοριά
    • ΑγροτικάΑγροτικά
    • Άργος Ορεστικό
    • Γούνα
    • Δελτία Τύπου
    • Εκδηλώσεις
    • Επιστολές αναγνωστών
    • Νεστόριο
  • Δυτ. Μακεδονία
    • Αστυνομικά δελτία
    • Γρεβενά
    • Κοζάνη
    • Περιβάλλον
    • Φλώρινα
  • Ελλάδα
    • Ειδήσεις
    • Εκπαίδευση
    • Εργασία
    • Καιρός
    • Κοινωνία
    • Οικονομία
    • Πολιτική
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Καστοριά
  • Οικονομία
  • Κοινωνία
  • Ειδήσεις
  • Εκδηλώσεις
Πέμπτη, Αυγ 20, 2026
ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ
Αλλαγή Μεγέθους ΓραμματοσειράςAa
Search
  • Αρχική
  • Καστοριά
    • ΑγροτικάΑγροτικά
    • Άργος Ορεστικό
    • Γούνα
    • Δελτία Τύπου
    • Εκδηλώσεις
    • Επιστολές αναγνωστών
    • Νεστόριο
  • Δυτ. Μακεδονία
    • Αστυνομικά δελτία
    • Γρεβενά
    • Κοζάνη
    • Περιβάλλον
    • Φλώρινα
  • Ελλάδα
    • Ειδήσεις
    • Εκπαίδευση
    • Εργασία
    • Καιρός
    • Κοινωνία
    • Οικονομία
    • Πολιτική
  • Αθλητικά
Ακολουθήστε ΜΑΣ
ΕλλάδαΚαιρός

Καιρός: Λίγες νεφώσεις και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας το Σάββατο

Τελευταία ενημέρωση: 4 Απριλίου, 2026 6:00 πμ
Καστοριανή Εστία
Δημοσιεύτηκε: 4 Απριλίου, 2026
Κοινοποίηση

Άστατος καιρός με νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες και τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στις Κυκλάδες, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 17 με 18 και κατά τόπους τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά:

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες οπότε πιθανώς θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές – απογευματινές οπότε κυρίως στα γύρω ορεινά είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους. Μικρής διάρκειας καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις μεσημβρινές ώρες.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, πρόσκαιρα τις πρωινές και βραδινές ώρες στο Θρακικό έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά το μεσημέρι – απόγευμα, οπότε είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι στο Ιόνιο θα επικρατήσουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Στις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες, οπότε στην ανατολική Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στις Σποράδες 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στη δυτική και την κεντρική Κρήτη βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6, στρεφόμενοι γρήγορα σε βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία εξασθένηση από νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5, τοπικά στα Δωδεκάνησα έως 6, γρήγορα όμως στα βόρεια και από το απόγευμα και στα νότια θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή 05/04

Στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα δυτικά και νότια κυρίως τμήματα της Πελοποννήσου και στη νότια νησιωτική χώρα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα σταδιακά μετά το απόγευμα θα περιοριστούν στην Κρήτη.
Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς και κατά τόπους στα δυτικά και τα βόρεια τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ειδήσεις

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος αποχαιρετά τον Στάθη Παρχαρίδη

2 Λεπτά Ανάγνωσης
Ελλάδα

Τρομακτικό τροχαίο στην Κοζάνη: Τύχη βουνό είχαν οι τρεις επιβαίνοντες αυτοκινήτου που έπεσε σε γκρεμό

1 Λεπτά Ανάγνωσης
Οικονομία

ΥΠΕΘΟ για δημόσιο χρέος: Στα 12,84 δισ. η πρόωρη αποπληρωμή – Μεγαλώνει το όφελος για τους πολίτες

4 Λεπτά Ανάγνωσης
Οικονομία

Εγνατία Οδός: Εκτοξεύονται τα διόδια – Από 19,30 θα φτάσουν τα 52,20 ευρώ!

4 Λεπτά Ανάγνωσης
Δείτε Περισσότερα
ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ
  • Πνευματικά δικαιώματα
  • Όρους χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Διαφήμιση

Επωνυμία: ΖΙΩΓΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Ατομική Επιχείρηση , Τίτλος: kastorianiestia.gr  ,  ΑΦΜ: 103040910 ΔΟΥ: Καστοριάς , Στοιχεία Επικοινωνίας: Τηλ. Γραφείου: 2467027935 | Κιν. 6937229370 | email: kasestia@otenet.gr , Δ/νση: Αμύντα 2 52100 Καστοριά . Διευθ. Σύνταξης: Θεοδώρα Κωτσοπούλου , Ιδιοκτήτης, Νόμιμος Εκπρόσωπος, Διευθυντής και Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name): Ζιώγα Γ. Στυλιανή 

* Δήλωση συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63)

Επωνυμία: ΖΙΩΓΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Ατομική Επιχείρηση , Τίτλος: kastorianiestia.gr  ,  ΑΦΜ: 103040910 ΔΟΥ: Καστοριάς , Στοιχεία Επικοινωνίας: Τηλ. Γραφείου: 2467027935 | Κιν. 6937229370 | email: kasestia@otenet.gr , Δ/νση: Αμύντα 2 52100 Καστοριά . Διευθ. Σύνταξης: Θεοδώρα Κωτσοπούλου , Ιδιοκτήτης, Νόμιμος Εκπρόσωπος, Διευθυντής και Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name): Ζιώγα Γ. Στυλιανή 

* Δήλωση συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63)

Welcome Back!

Sign in to your account

Όνομα χρήστη ή Διεύθυνση Email
Κωδικός πρόσβασης

Χάσατε τον κωδικό σας;