ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ
  • Αρχική
  • Καστοριά
    • ΑγροτικάΑγροτικά
    • Άργος Ορεστικό
    • Γούνα
    • Δελτία Τύπου
    • Εκδηλώσεις
    • Επιστολές αναγνωστών
    • Νεστόριο
  • Δυτ. Μακεδονία
    • Αστυνομικά δελτία
    • Γρεβενά
    • Κοζάνη
    • Περιβάλλον
    • Φλώρινα
  • Ελλάδα
    • Ειδήσεις
    • Εκπαίδευση
    • Εργασία
    • Καιρός
    • Κοινωνία
    • Οικονομία
    • Πολιτική
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Καστοριά
  • Οικονομία
  • Κοινωνία
  • Ειδήσεις
  • Εκδηλώσεις
Τρίτη, Σεπ 15, 2026
ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ
Αλλαγή Μεγέθους ΓραμματοσειράςAa
Search
  • Αρχική
  • Καστοριά
    • ΑγροτικάΑγροτικά
    • Άργος Ορεστικό
    • Γούνα
    • Δελτία Τύπου
    • Εκδηλώσεις
    • Επιστολές αναγνωστών
    • Νεστόριο
  • Δυτ. Μακεδονία
    • Αστυνομικά δελτία
    • Γρεβενά
    • Κοζάνη
    • Περιβάλλον
    • Φλώρινα
  • Ελλάδα
    • Ειδήσεις
    • Εκπαίδευση
    • Εργασία
    • Καιρός
    • Κοινωνία
    • Οικονομία
    • Πολιτική
  • Αθλητικά
Ακολουθήστε ΜΑΣ
ΕλλάδαΚαιρός

Καιρός: Άστατος με μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Τελευταία ενημέρωση: 30 Μαΐου, 2025 6:14 πμ
Καστοριανή Εστία
Δημοσιεύτηκε: 30 Μαΐου, 2025
Κοινοποίηση

Άστατος αναμένεται ο καιρός την Παρασκευή με τοπικές βροχές και κυρίως στα ηπειρωτικά και την Κρήτη σποραδικές καταιγίδες, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. Το βράδυ ο καιρός στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 τοπικά στα πελάγη 6 και από το μεσημέρι στο κεντρικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φθάσει στις περισσότερες περιοχές τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και είναι πιθανό στα δυτικά να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές ή όμβρους. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και μέχρι το μεσημέρι στις Σποράδες 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στη Μακεδονία και από το μεσημέρι και στη Θράκη. Το βράδυ τα φαινόμενα στη δυτική Μακεδονία θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένεται άστατος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και από το μεσημέρι στις Κυκλάδες 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται άστατος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός το Σάββατο

Για το Σάββατο προβλέπονται στα δυτικά λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στα ηπειρωτικά από τις μεσημβρινές ώρες και μέχρι αργά το απόγευμα με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά και την Κρήτη και από το μεσημέρι στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, την ανατολική Πελοπόννησο και την ανατολική Μακεδονία. Οι βροχές και οι καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι στην Κρήτη πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονες. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές πλην της κεντρικής Μακεδονίας και της Κρήτης θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά. Θα φτάσει στα δυτικά τους 26 με 28 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ελλάδα

Μεγάλη θολούρα με το επίδομα ανεργίας – Σε θέση μάχης εργαζόμενοι και αντιπολίτευση

7 Λεπτά Ανάγνωσης
Ειδήσεις

Market Pass: Τι θα γίνει τελικά με την ενίσχυση για τα ευάλωτα νοικοκυριά – Το νέο πρόγραμμα με κάρτα και τα ποσά

4 Λεπτά Ανάγνωσης
Ελλάδα

Τροπολογία για την αναγνώριση χρόνου σπουδών φοιτητών των μη κρατικών πανεπιστημίων

3 Λεπτά Ανάγνωσης
Ελλάδα

Αποφυλακίστηκε ο Νίκος Μαζιώτης – Την απαγόρευση εισόδου του στις ΗΠΑ ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρμεντ

3 Λεπτά Ανάγνωσης
Δείτε Περισσότερα
ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ
  • Πνευματικά δικαιώματα
  • Όρους χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Διαφήμιση

Επωνυμία: ΖΙΩΓΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Ατομική Επιχείρηση , Τίτλος: kastorianiestia.gr  ,  ΑΦΜ: 103040910 ΔΟΥ: Καστοριάς , Στοιχεία Επικοινωνίας: Τηλ. Γραφείου: 2467027935 | Κιν. 6937229370 | email: kasestia@otenet.gr , Δ/νση: Αμύντα 2 52100 Καστοριά . Διευθ. Σύνταξης: Θεοδώρα Κωτσοπούλου , Ιδιοκτήτης, Νόμιμος Εκπρόσωπος, Διευθυντής και Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name): Ζιώγα Γ. Στυλιανή 

* Δήλωση συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63)

Επωνυμία: ΖΙΩΓΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Ατομική Επιχείρηση , Τίτλος: kastorianiestia.gr  ,  ΑΦΜ: 103040910 ΔΟΥ: Καστοριάς , Στοιχεία Επικοινωνίας: Τηλ. Γραφείου: 2467027935 | Κιν. 6937229370 | email: kasestia@otenet.gr , Δ/νση: Αμύντα 2 52100 Καστοριά . Διευθ. Σύνταξης: Θεοδώρα Κωτσοπούλου , Ιδιοκτήτης, Νόμιμος Εκπρόσωπος, Διευθυντής και Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name): Ζιώγα Γ. Στυλιανή 

* Δήλωση συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63)

Welcome Back!

Sign in to your account

Όνομα χρήστη ή Διεύθυνση Email
Κωδικός πρόσβασης

Χάσατε τον κωδικό σας;