ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ
  • Αρχική
  • Καστοριά
    • ΑγροτικάΑγροτικά
    • Άργος Ορεστικό
    • Γούνα
    • Δελτία Τύπου
    • Εκδηλώσεις
    • Επιστολές αναγνωστών
    • Νεστόριο
  • Δυτ. Μακεδονία
    • Αστυνομικά δελτία
    • Γρεβενά
    • Κοζάνη
    • Περιβάλλον
    • Φλώρινα
  • Ελλάδα
    • Ειδήσεις
    • Εκπαίδευση
    • Εργασία
    • Καιρός
    • Κοινωνία
    • Οικονομία
    • Πολιτική
  • Αθλητικά
  • Ελλάδα
  • Καστοριά
  • Οικονομία
  • Κοινωνία
  • Ειδήσεις
  • Εκδηλώσεις
Σάββατο, Ιούν 20, 2026
ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ
Αλλαγή Μεγέθους ΓραμματοσειράςAa
Search
  • Αρχική
  • Καστοριά
    • ΑγροτικάΑγροτικά
    • Άργος Ορεστικό
    • Γούνα
    • Δελτία Τύπου
    • Εκδηλώσεις
    • Επιστολές αναγνωστών
    • Νεστόριο
  • Δυτ. Μακεδονία
    • Αστυνομικά δελτία
    • Γρεβενά
    • Κοζάνη
    • Περιβάλλον
    • Φλώρινα
  • Ελλάδα
    • Ειδήσεις
    • Εκπαίδευση
    • Εργασία
    • Καιρός
    • Κοινωνία
    • Οικονομία
    • Πολιτική
  • Αθλητικά
Ακολουθήστε ΜΑΣ
ΕλλάδαΚαιρός

Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο

Τελευταία ενημέρωση: 11 Μαΐου, 2024 6:59 πμ
Καστοριανή Εστία
Δημοσιεύτηκε: 11 Μαΐου, 2024
Κοινοποίηση

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές προβλέπονται για το Σάββατο. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, από το μεσημέρι στα υπόλοιπα δυτικά ηπειρωτικά και νωρίς το πρωί στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο τοπικά 7 και νωρίς το πρωί στο βόρειο Αιγαίο έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 19 με 21 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές έως τις πρώτες πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά το πρωί έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Μακεδονία παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και το μεσημέρι – απόγευμα μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στην κεντρική Μακεδονία μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και από το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν το μεσημέρι – απόγευμα στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά μέχρι το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κρήτη αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Στην Κρήτη θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, στα βόρεια παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές το πρωί. Στα νότια αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6, στα βόρεια 6 με 7 και νωρίς το πρωί έως 8 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Στην περιοχή του Καστελλόριζου τις πρώτες πρωινές ώρες θα πνέουν νοτιοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και το μεσημέρι – απόγευμα στα δυτικά τμήματα, μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στις Σποράδες 5 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Για την Κυριακή ο καιρός προβλέπεται βελτιωμένος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και τοπικούς όμβρους κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Ιόνιο, τα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά 3 έως 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ανατολικά και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 23 με 25 και τοπικά τους 26 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕλλάδαΠολιτική

Τις προτεραιότητες και τις ανάγκες του Δήμου Καστοριάς έθεσε ο Δήμαρχος Γιάννης Κορεντσίδης στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

1 Λεπτά Ανάγνωσης
ΕιδήσειςΕλλάδα

Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη

3 Λεπτά Ανάγνωσης
ΕλλάδαΟικονομία

Τσαρλς Νταλάρα: «Η Ελλάδα πλήρωσε τεράστιο τίμημα για τα λάθη της»

8 Λεπτά Ανάγνωσης
ΕλλάδαΠολιτική

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξανάρχεται στην Καστοριά

0 Λεπτά Ανάγνωσης
ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Ταυτότητα Ιστοσελίδας

Όροι χρήσης

Αναζήτηση

Ταυτότητα Ιστοσελίδας

Επωνυμία: ΖΙΩΓΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Ατομική Επιχείρηση

Τίτλος: kastorianiestia.gr

ΑΦΜ: 103040910 ΔΟΥ: Καστοριάς

Στοιχεία Επικοινωνίας: Τηλ. Γραφείου: 2467027935 | Κιν. 6937229370 | email: kasestia@otenet.gr

Δ/νση: Αμύντα 2 52100 Καστοριά

Διευθ. Σύνταξης: Θεοδώρα Κωτσοπούλου

Ιδιοκτήτης, Νόμιμος Εκπρόσωπος, Διευθυντής και Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name): Ζιώγα Γ. Στυλιανή

* Δήλωση συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63)

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το περιεχόμενο της σελίδας συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, κειμένων, βίντεο κλπ αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
Η αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παραχωρούνται τα πνευματικά δικαιώματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους χρήσης του ιστοτόπου θα βρείτε εδώ

Welcome Back!

Sign in to your account

Όνομα χρήστη ή Διεύθυνση Email
Κωδικός πρόσβασης

Χάσατε τον κωδικό σας;