Υλικα1 κιλό κιμα βοδινο ( εγω βάζω αναμεικτο.!
1 μεγαλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Μαιντανο ψιλοκομμένο κ λίγο δυοσμο.
Λιγη φρυγανια.
1_2 αυγα.
Αλατι, πιπερι,
1 κουταλια κύμινο.
1 σφηνάκι ουζο..
Αλευρι για να τα τυλίξουμε
Λαδι για τηγανισμα
Για τη σαλτσα
2 ντοματοχυμους
2 ποτηρια νερο
Αλατι πιπερι κανελιτσα .
1 κουταλακι κύμινο
1 κουταλακι ζαχαρη..
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα αλευρωνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λαδι να ροδοκοκινισουν ελαφρα
Αφου τα στραγγίζουμε τα βάζουμε στν σάλτσα που σιγοβραζει μεχρι σχεδόν να τα καλύψει η σάλτσα
Σερβιρουμε με ρύζι πιλάφι, η όπως έκανα εγώ με μακαρόνια ριγκατονε η με οτι αλλο ζυμαρικό θελουμε
Η Συνταγή είναι από Κορινα Παπαιωαννου – “Χρυσοχέρες/ηδες με μεράκι!!!”