Χοιρινό με δαμάσκηνα και μέλι-παραδοσιακά γιορτινό πιάτο που είναι απρόσμενα εύκολο να φτιάξεις!

Ένα παραδοσιακά γιορτινό πιάτο που είναι απρόσμενα εύκολο να φτιάξεις είναι το χοιρινό με δαμάσκηνα και μέλι. Για να το παρασκευάσεις ξεκίνα σοτάροντας το κρέας για 5-8 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα με λίγο κρεμμύδι και σκόρδο.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε το κρασί της επιλογής σου και άφησε το για 5-7 λεπτά. Πρόσθεσε λίγο νερό ή ζωμό μαζί με τα δαμάσκηνα και τα μπαχαρικά σου και άφησε το κρέας να μαγειρευτεί για περίπου 1 ώρα.

Για να τσεκάρεις εάν είναι έτοιμο το κρέας μπορείς περιστασιακά να το τρυπάς με ένα πιρούνι. Μόλις είναι έτοιμο θα δεις ότι είναι μαλακό και τρυφερό.

πηγη