ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού με βροχές και ισχυρούς ανέμους

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους σε πολλές περιοχές της Ελλάδος.

 

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Σήμερα Tρίτη 31-07-18 η Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και πιθανόν μέχρι το βράδυ η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Δυτική και Κεντρική Στέρεα και η Πελοπόννησος.

2. Αύριο Τέταρτη 01-08-18 κατά διαστήματα η Κεντρική Μακεδονία, οι Σποράδες και πιθανόν μέχρι το μεσημέρι η Βόρεια Εύβοια και το Βόρειο Αιγαίο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα επηρεαστούν πρόσκαιρα η Θεσσαλία, η Ήπειρος, η Δυτική και Κεντρική Στέρεα.

3. Την Πέμπτη 02-08-18 κατά διαστήματα η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και πιθανόν η Βόρεια Εύβοια. τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Δυτική και Κεντρική Στέρεα.

4. Την Παρασκευή 03-08-18  κατά διαστήματα η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Ήπειρος και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες. Ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα επιρεαστούν η Δυτική Στέρεα και η Πελοπόννησος (κυρίως η Δυτική).

5. Το Σάββατο 04-08-18 μέχρι το βράδυ κατά διαστήματα πιθανόν η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πιέρια, Ημαθία, Πέλλα), η Ήπειρος και η Θεσσαλία (κυρίως η Δυτική και Βόρεια).